Van némi megmaradt Nootropil granulátumom. Ha nem vagyok beteg, csak az elmém serkentésére használnám, annak lehet kockázata?
Figyelt kérdés
Próbaképp írta fel az orvosom, de kiderült, hogy más jellegű problémám volt. Azóta az megszűnt, de a gyógyszer megmaradt. Azt vettem észre, hogy nagyon jó hatással lesz a szellemi képességeimre. Ha a maradékot elfogyasztom ilyen céllal, abból származhat bajom?2019. febr. 15. 01:01
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Ez a gyógyszer eleve memóriazavarra van, sokkal jobb, mint a cavinton. Szerintem bajod nem lesz tőle, de nem olvastam még róla betegtájékoztatót. Egyesek szerint 1 kockacukornál egyik sem ér többet...
2/2 anonim válasza:
Reméljük más gyógyszer nem maradt otthon fölösbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!