Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a neve ennek a "betegségnek...

Mi a neve ennek a "betegségnek"? Olyanok miatt aggódom, szorongok amik nem fognak megtörténni.

Figyelt kérdés

Legalább is nagyon remélem, hogy nem fog megtörténni egyik sem. Le sem merem írni.

De nagy vonalakban: gyermekeim miatt aggódom, túl féltem. A nagy elmegy iskolába (elsős áltsuliban) és a legkülönbözőbb tragédiák futnak át az agyamon. Van ami meg is ragad és már már elhiszem, hogy meg is fog történni és a sírásig hajszolom magam, rám tör a pánik, a szorongás, a hányinger.

Alapvetően nem hiszem, hogy be tudnám vonzani se a jó dolgokat se a rosszat. De mégis olyan félelemben tartanak ezek az érzések, hogy lassan úgy érzem megőrülök.

Szerdán megyek a pszicho dokihoz. De addig is valamivel enyhíthetem?

2019. febr. 11. 11:51
 1/3 anonim válasza:
Gondold végig hogy mennyire reális hogy pont veled vagy a gyermekeddel fog megtörténni a szóban forgó tragédia.
2019. febr. 11. 12:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Hiába az nem segít. Már próbáltam.

Még annyit fűznék hozzá, hogy hirtelen tör rám az érzés. Ekkor elkezdek szédülni, remegni. Itthon vagyok gyeden a kicsivel, próbálom lekötni a figyelmem és egyszer csak jön ez a gondolat és akkor végem.

2019. febr. 11. 12:14
 3/3 anonim válasza:
nekem pánikrohamaim után voltak ilyen gondolataim, depressziós voltam, mára már enyhült, de sokkal félősebb vagyok, ezért szeretnék én is pszichoterápiára járni, nekem az életmódváltás segített és az, hogy orvosok kivizsgáltak, hogy nincs szervi bajom.
2019. febr. 11. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!