Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha vizsgaidoszak...

Mit tegyek, ha vizsgaidoszak után nem pihentem ki magam rendesen?

Figyelt kérdés
Ez az első évem egyetemen. Elkezdodott a 2. szemeszter, de abszolút nem pihentem ki az előző félévet, nem tudtam 'leereszteni'. Teljesen magam alatt vagyok, az atlagom nem lett túl jó, pedig úgy érzem, rengeteget tanultam. Nem tudok rendesen aludni, néha már azt sem tudom, álmodom vagy ébren vagyok-e és úgy fáj a fejem folyamatosan, mintha valami lenne benne. Valami tanács, hogyan tudnám rendbe rakni magam? Másnak is volt hasonló élménye?
2019. febr. 8. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Legyen napirended, a 8 óra alvás mindenképp legyen meg! Ha ez nem segít, akkor orvos!
2019. febr. 8. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Vitaminok bevitelére figyelj, tudatos táplálkozás, időbeosztás, rendszeresség. Ennyi a titka meg némi akarat.
2019. febr. 8. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Bőséges folyadékfogyasztás (víz főleg), azonos időben feküdj le és kelj fel mindig.
2019. febr. 8. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én titkom: ibuprofén 800 mg + monster energy
2019. febr. 8. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj a szemedre is. Nekem egyetemig semmi baja sem volt, de akkor azonnal és gyorsan kezdett el romlani, az első félév alatt másfél dioptriányit. Ha ez nincs megfelelően kezelve, ez is járhat fejfájással, így néha nézesd meg. Ezen felül amint írták: vitaminok, alvás.
2019. febr. 8. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!