Mitől lehet 29 évesen súlyos memóriazavarom?
Először is, nem tudom, hogy fontos-e a probléma szempontjából, de pár hónapja nagyon beteg voltam, ágynak estem. Hetekig tartott a megfázás. Ekkor kezdődtek a tüneteim.
Állandóan fáradt voltam/vagyok. Fokozatosan egyre rosszabb lett/egyre rosszabb a memóriám. Már csak árnyéka vagyok önmagamnak. Nem tudom felidézni a beszélgetéseket. Nem tudom kinek mit mondtam. Nem emlékszem rá melyik nap mit ettem. Megnézem, hogy hány óra van, és pár másodperc múlva nem emlékszem rá. Kollégák neveit elfelejtem. Nem emlékszem az emberek arcára. Nem emlékszem mit, mennyiért, hol vásároltam. Nem tudok fejben összeadni. Nem emlékszem vissza az elmúlt egy évre. Érdekes módon jelszavaimat, számlaszámomat fejből tudom. A helyesírással is problémáim vannak. Korábban megtanult nyelvtani szabályokra nem emlékszem. Problémát jelent egy társas játék is, mert nem emlékszem a lépésekre. Pókereztem is anno, most pedig nem vagyok képes a saját lapjaimat megjegyezni, és előre tervezni. Nem tudok nyomon követni egy filmet sem, mert nem tudom a cselekményt megjegyezni. Társalgás közben is problémák adódnak. Nem emlékszem a mondat felénél mit akartam mondani.
Egy irodában dolgozom, ezért nagyon sokat ront a munkámon az állapotom. Kétségbe vagyok esve! A kollégáim is észrevették, hogy baj van. A párom is. egyre többet hibázom. Nem jutnak eszembe a szavak sem!
(Amikor meg voltam fázva, félre is beszéltem) A reakcióidőm is romlott.
Elhajított a lakásban valamit mellettem a párom, és fél perc múlva néztem arra ahová eldobta. Ezen meglepődött nagyon. Olyan mintha a gondolkodásom, reakcióm meglassult volna. Ügyetlenebb lettem minden dologban. Kiesnek a tárgyak a kezemből, nem tudok célozni Dartsban, ügyetlen lettem.
Kérem szépen valaki segítsen, mondjon valamit, adjon tanácsot merre induljak, mitől lehet ez!
Ha van az olvasók között orvos, vagy valaki, aki tudja mitől lehet, írjon érdemi választ!
Előre is köszönöm!
Kétségbe vagyok esve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!