Semmit nem érzek a Stimulotontól, ez normális? Mit kellene érezni 2 hónap szedés után?
Reggel beveszem és bepörgök, de mellette fáradékony vagyok. Kissé paradox az egész.
Szóval napközben elvagyok, éjszaka nagy nehezen elalszom de pár óra alvás után jön a felületes alvás, mindenre megébredés, tehát alvászavart csinál keményen.
Kiprobáltam már több féle antidepit, szorongásoldót de semmitől sem tudok úgy aludni, ahogy egy normális egészségea embernek kelle.
Miért?
Hát, a 10 az tényleg lók*ki.
Nem is értem, hogy adhattak neked ennyit. Az orvosod mit mond?
Bakker az komoly. Le vagyok döbbenve.
Hónapok óta 10 mg szedet velem, mondjuk az is igaz, hogy 2 honapig masszivan voltak mellékhatások, és még most is izgatott, pörgős ugyanakkor letargikusnak érzem magam töle napközben.
Szerintem emiatt nem emelt eddig a dózison, nehogy mégjobban bepörögjek.
Próbálkoztunk másfajta antidepresszánssal de minél erősebb annál rosszabbak a mellékhatásai.
Szerintetek ha megemljük nem lesz rosszabb a "bepörgés"?
Jajj elnézést kérek, 50 mg-ot szedek.
Hirtelen összekevertem a Mianszerinnel.
Nem tudom mit kellene éreznem. Kicsit olyan, mint a kábszer, olyan fura érzést nyújt.
Fogjuk rá, hogy hat arra amire szedem, de korántsem érzem jól magam.
Én úgy akarom érezni magam, mint anno, ha értitek mire gondolok, a betegség előtti életemet szeretném.
Tulajdonképpen viszonylag hat, mert a szorongás elmúlt, a pánik is, izomrángások nagyrésze is (azonban mellette szedem még a Frontint) úgyhogy lehet, hogy a Frontinnal együtt jó nekem.
Az is érdekelne, hogy ti mit éreztetek amikor beállt az anti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!