Tegnap volt egy alvasparalizisem es azota nagyon felek?
Figyelt kérdés
Nagyon felek elso alvasparalizisem volt es meg csak nem is olyan ijeszto lenyekkel de nagyon megijedtem... Most vagy 6 lampa felvan kapcsolva es 20 takaroval meg plussokkel keszulok aludni (tudom mit gondoltok es tudom hogy tulreagalom :D) de felek elaludni de valahogy meg is elkene mert ma is a suliban nagyon faradt voltam szinte majdnem elaludtam az orakon.Valami tipp esetleg hogy nyugodtan tudjak aludni?2019. jan. 31. 20:51
1/7 A kérdező kommentje:
Most egyebkent itt fekszek az agyban es jatszok a telomon de ugy erzem mintha nem lennek teljesen egyedul es valaki arra var hogy elaludjak es lecsaphasson ram ugymond
2019. jan. 31. 20:59
2/7 anonim válasza:
Gondold azt, hogy az alvásparalízis, saját magad vagy. Tedd fel magadnak a kérdést: komolyan magamtól félek?
4/7 A kérdező kommentje:
Privatban leirom csak irjatok ram!
2019. jan. 31. 21:59
5/7 anonim válasza:
Olvass utána neten tudományos alapon, hogy mi ez pontosan. Miután több oldalt végigolvasol erről rem fázisról meg hasonló alvási ciklusokról a dolog átmegy vagy unalmasba vagy pedig érdekesbe. Mindenhogy fog hangozni csak ijesztően nem. Én rosszabb időszakokban van hogy egy éjszaka 20-at átélek egymàs után. Egy idő után annyit tudok rá reagálni, hogy kimászok az ágyból várok fél órát és próbálkozok újra aludni. Rengeteg emberrel van ez és élünk.
6/7 anonim válasza:
Nekem elég sokszor van,érdekes ,általában először megijedek,aztán kapcsol az agyam,hogy "semmi pánik,csak a szokásos" ,megnyugszom,lecsukom a szemem és alszok tovább :D Szóval nem kell félni,ha többször is lesz,egy idő után már rájösz,hogy mi történik .
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom nem sikerult ugyan aludnom megittam egy csomo kavet es delutan aludtam nem reg szerencsere most nem volt semmi
2019. febr. 1. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!