A vendéglátós szakmák mért készítik ki idegileg az embert?
Mert sok a kretén vendég.
Mint a GYIK válaszolóinak jelentős része, csak élőben tolják a képedbe a baromságaikat.
Hát szerintem ezt neked kéne jobban tudnod, mintsem nekünk, akik 1 percig sem voltak pincérek.
Amúgy igen, tippem szerint is azért, mert alighanem minden 2.vendég bunkó, ahogy a való életben is.
Én rendszergazdaként szintén kivagyok, mert ugráltatja mindenki az embert, ha meg nem csinálom, akkor lebasz a főnök. Szerintem hasonló mint a pincér, csak annyit nem kell állni és 8 órában dolgozom. 6 helyről kapom egyszerre az utasítást. Megértelek benneteket.
Talán ha saját éttermet nyitnál és te vagy a pincér, akkor a bunkó vendég hasába bele lehetne rúgni, szerintem ez egy jó stresszmentesítő megoldás. Ha most enyém lenne a cég, már sokszor hasba rúgtam volna a főnököket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!