Hogyan működik ez általában (fogyás-antipszichotikum)?
Most szeptembertol kezdve kellett szednem amitrexet, ami a pszichoszomatikus betegsegem ellen van. Sajnos, mint minden gyogyszernek, ennek is vannak nem kivant mellekhatasai. Az egyik ilyen az, hogy hiztam 16 kg-ot tole, a szedese alatt. Megjegyzem nem vagyok hizos, elotte levo evekben amikor nem szedtem, max 1-2 kg-ot hiztam. Nagyon el vagyok keseredve a sulyommal es rosszul erzem magam a boromben emiatt. Kerdes: a gyogyszer abbahagyasa utan automatikusan lemegy rolam a gyogyszer hormontartalmaval felszedett 16 kg vagy ko kemeny munkaval kell majd lefogynom?
Valaszaitokat koszonom!
Én Olanzapintol hiztam 30 kg-t, ebből valamennyi kellett is rám, szóval ebből kb. 15 kg lett a súlyfeleslegem.
Mikor tudatositottam magamban, hogy ez van, és valamit kezdenem kell ezzel a jelenséggel, hogy ne hizzak még 30 kg-t, elkezdtem kőkeményen odafigyelni, és szerintem 3* annyi erőfeszítéssel visszafogyni, mint aki nem szed antipszichotikumot. Fogytam 11-12 kg-t nagy nehezen, több nem megy. Viszont így, hogy kőkeményen odafigyelek, nem hizom újra, hiaba szedem még mindig az antipszichotikumot.
Sajnos ez van, nagy szívás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!