Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Apám haverja szerintetek...

Apám haverja szerintetek biszex vagy csak "szorakozik"?

Figyelt kérdés
En 20 vagyok apam haverja 30, jofej gyerek mi is eleg joba vagyunk de sokszor mond es csinal ilyen buzulos dolgokat, van baratnoje es altalaba nagyzolni is szeret a nokkel, de multkor ketten voltunk itthon amig nem jott meg apam es valahogy olyan szituacioba keveredtunk hogy ramarkolt a csomagomra..es azert 1 2 percig fogdosta es kerdezgette h ekkora a golyom? En hirtelen nem tudtam mitcsinalni lesokkoltam csak neztem ..amugy focizik, lehet "focista kozeg" miatt ilyen? Tenyleg szeretnek normalis valaszokat kapni, hogy ti mit gondoltok, nem azt hogy ha fogdossa a fasz*d tuti biszex..hanem h ti esetleg ha valakivel joba vagytok annyira csinalnatok ilyet?? Engem kicsit frusztral a dolog😏

2019. jan. 27. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Nekem van ilyen osztálytársam, kb. én is lefagytam mikor rámarkolt "ott"... Na ő ránézésre is biszex...

(persze akkorát lekevertem neki ezért, hogy utána többet nem csinálta:D)

2019. jan. 27. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy biszex-e, de biztos képen vágtam volna és nem hagytam volna, hogy 1-2 percig fogdosson.
2019. jan. 27. 19:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Jo az 1-2 perc enyhe tulzas csak azt akartam ereztetni higy nem az volt hogy ramarkolt volt kb 5mp es ennyi. Hanem ugy fogdosta rendesen..en annyira nem kaptam szikrat hogy egyszeruen nem tudtam mit kezdeni es felfognk se..meg en jottem zavarba...nagyon jo spanod csinalja akkor is lebaszol neki egyet? Inkabb leoffolom de csori ha tenyleg bi akkor miert bantsam még..
2019. jan. 27. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem csinálhat ilyet, ha biszex. Ha mással is ezt csinálja majd, nem biztos, hogy ő is ilyen könnyedén veszi. Ez konkrétan zaklatás.

Állítsd le határozottan!

2019. jan. 27. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Ooo ,hogy nekem nincs ilyen ,,haverom”!
2019. jan. 27. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Másik nemiszervét megfogdosni annak beleegyezése nélkül szexuális zaklatás. Símán büntethető.
2019. jan. 28. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonon a valaszokat!! Persze buntetheto de azert ekkor abalhet nyilvan nem szeretnek, nem errol van szo..hanem hogy akkor ezekszerint erdemes leallni vele balhezni mert tobb mint valoszinu jogy biszex..
2019. jan. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!