Mit tegyek ha napi szinten az ongyilkossag gondolata jár a fejemben?
Kreténpali jól írja, a dopamin-szinted a földet súrolja, folyamatosan üríted a hokival és mivel nem eszel, nincs miből pótolja a szervezeted. Ördögi kör, jobb minél előbb kilépni belőle.
Nehéz lesz megtörni és nem baj ha néha visszaesel, de legyenek legalább 1 hetes szüneteid.
Én írtam az előbb privátot. Sok sikert!
Írj ha segítségre van szükséged.
A reményt úgy értettem, hogy az élni akaráshoz fűzött reményed tér vissza. Az eddigi problémáid ugyanúgy megmaradnak, de sokkal könnyebben túl fogsz tudni lépni rajtuk.
Megvan az az érzés, amikor orgazmus után 10 másodpercig jól érzed magad, aztán elhalványul minden és beszürkülsz? Ez van, amikor dopamin kerül a vérkeringésedbe. Ennek az érzésnek a negyede/fele lenne a normális éjjel-nappal. Hiányában beindul az önpusztítás, mint az egérkísérletben is (érdemes megnézni YouTube-on).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!