Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha napi szinten az...

Mit tegyek ha napi szinten az ongyilkossag gondolata jár a fejemben?

Figyelt kérdés
Minden nap ugy érzem egyre gyengébb vagyok.. Nem telik el nap hogy ne tortenjen valami rossz velem.
2019. jan. 23. 12:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én a remenyt már nem igazan tudom alapul venni. Az a baj hogy olyan dologhoz/szemelyhez fűztem eddig remenyt ami esélytelen volt. Naiv voltam és saját magam taszitottam ebbe a godorbe. Mindent meg probaltam mar. Meg el is utaztam 250km-re rokonokhoz. Oszinten meg mondom minden napot ugy élek túl hogy az van bennem meg egy pofon és van hová menekuljek.(Halálba)
2019. jan. 23. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Kreténpali jól írja, a dopamin-szinted a földet súrolja, folyamatosan üríted a hokival és mivel nem eszel, nincs miből pótolja a szervezeted. Ördögi kör, jobb minél előbb kilépni belőle.

Nehéz lesz megtörni és nem baj ha néha visszaesel, de legyenek legalább 1 hetes szüneteid.

Én írtam az előbb privátot. Sok sikert!

Írj ha segítségre van szükséged.

2019. jan. 23. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:

A reményt úgy értettem, hogy az élni akaráshoz fűzött reményed tér vissza. Az eddigi problémáid ugyanúgy megmaradnak, de sokkal könnyebben túl fogsz tudni lépni rajtuk.

Megvan az az érzés, amikor orgazmus után 10 másodpercig jól érzed magad, aztán elhalványul minden és beszürkülsz? Ez van, amikor dopamin kerül a vérkeringésedbe. Ennek az érzésnek a negyede/fele lenne a normális éjjel-nappal. Hiányában beindul az önpusztítás, mint az egérkísérletben is (érdemes megnézni YouTube-on).

2019. jan. 23. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!