Kezd aggasztani megint a húgom viselkedése. Szerintetek hogyan segítsek neki?
apánkkal mindig rossz volt a kapcsoaltunk. amikor itthagyott minket én már idősebb voltam, de a húgom még akkor kezdett kamaszodni és ez annyira bezavart neki, hogy hetenként váltogatta a pasijait, mert ezzel valahogy a férfi nem figyelmét fel akarta felhívni magára ( szerintem). aztán most végre lett párja, már 3 éve lassan, tökéletes párt alkotnak, egész család szerint megtalálta a másik felét, ő is így gondolja ezt. összeköltözés és esküvő is szóba jött már. de néha a rosszabb pillanataiban megint elkezdi mondogatni, hogy ő randizgatni akar.. aztán most megismert valakit. és már 2 napja csak sír, hogy tudja hogy a párja tökéletes, és nincs még valaki aki elfogadná, de neki kell ez az érzés, hogy férfiak akarják őt. hiába tudja, hogy valószínüleg kidobná a srácot 1 hét után..
és most olyanokat mond, hogy olyan bűntudata van, hogy ilyen rossz a párjához, hogy ilyen gondolatai vannak, hogy be fogja gyógyszerezni magát
húgom 23, én 30.
párja azt hiszem 26 ( 25-26 körül van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!