Félek, hogy ez skizofrenia, vagy skizoaffektív zavar?
Figyelt kérdés
Mostanában àllandóan agyalok ,hogy mit gondolnak rólam,meg bizonyítani akarok az embereknek és egy traumat se tudok feldolgozni ami kiskoromba történt . Àllandoan jönnek a gondolatok,hogy biztos kirohognek,rólam beszélnek . Olyan mintha egy másik énem mondanà meg ,hogy mit erezzek. Vannak tunetmentes időszakok,de kevés. Tudom,hogy ezek hülyeségek ,de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Meg állandóan az van bennem,hogy ahol lakom,mindenki tudja meg,hogy hogyan élek még miket csinalak,hol dolgozom. Különlegesnek érzem magam . Szeretek egyedül lenni,de mikor emberek közé megyek,van,hogy szorongok,meg zavarba vagyok. Egyik énem erős meg ki ,ha én nem,a másik meg fél a jövőtől és gyenge kedves.Mindig az egyik szabályozza a másikat ,hogy ez meg az nem jó . Pl mikor beszélek ,írok vagy cselekszem valamit. Van mikor a jó énem szól a rossznak,hogy ne legyél ilyen és fordítva. Mintha esne szét a szemelyisegem. Amúgy bipolàris zavarral kezelnek és egész jól bevált a gyógyszer amit szedek,de ezek a gondolatok teljesen belevisznek a depis fázisba. Írna valaki aki benne van hasonloba ,hogy skizofrenia lehet? Vagy skizoaffektív zavar? Tapasztalatok érdekelnek ,vagy olyan akinek esetleg a hozzátartozója ilyen. Sokat olvastam ezek után de nem tudom eldönteni.2019. jan. 17. 20:03
1/1 anonim válasza:
Inkább valamiféle túlérzékenység, biztos sokat bántottak a múltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!