Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? (Részletek lent. )

Mit tegyek? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés

[Részletek lent] (? )

Anyámmal valamelyik nap összevesztünk. Nekem be kell feküdnöm a pszichiátriára, van beutalóm. De azt mondta, mostmár ő nem visz el sehová. Ma mondtam neki, hogy arrl volt szó, hogy tegnapelőtt visz be. Azt mondta, hogy megmondta, hogy sehova nem visz többet, apámnak mondjam. Viszont apa egész nap gép előtt ül, tuti nem fog bevinni, meg amúgy se akarja, hogy bekerüljek. Ha egyedül megyek, akkor meg nem vesznek fel. Akkor hogy menjek be? Lécci gyorsan válaszoljatok!

2010. jún. 29. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hol laksz és hová kaptál beutalót?
2010. jún. 29. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:
14 leszek augusztus 6.-án, Makón lakom, és Szegedre kaptam.
2010. jún. 29. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ó, arra nem vagyok ismerős kórházi ügyekben. Nem írtad miért kell befeküdnöd, de ha indokolt, akkor mindenképp meg kell beszélni Anyukáddal vagy egy rokonnal hogy segítsen.
2010. jún. 29. 21:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Súlyos depresszió miatt...
2010. jún. 30. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Neked is szép szülők jutottak...
2010. jún. 30. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Jelezd a háziorvosnak, ha nem vittek be. Szólni fog a gyermekvédelemnek hivatalból. Ők majd intézkednek.

Kicsit zavaros a leírásod!

2010. júl. 1. 01:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Szegedre megyek. Amúgy február óta járok pszich.hez, legközelebb augusztus 3-án kell mennem, nem akarok addig várni!!
2010. júl. 1. 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy addigra meg már kint kellene lennem!
2010. júl. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!