Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azok akik gyógyszer ellenesek...

Azok akik gyógyszer ellenesek tudnak mondani alternatív megoldást súlyos mentális betegségre?

Figyelt kérdés
Éveken át elleneztem én is a gyógyszerek szedését. Sokat hallgattam a pszichiátriai visszaélésekről. Sőt mivel saját tapasztalatom is van ilyennel kapcsolatban, hiszem, hogy léteznek. 3 évig voltam gyógyszer nélk. Utolsó fél évben kénytelen voltam újra elkezdeni szedni. Az állapotom eljutott gyógyszerek nélkül a folyamatos öngyilkossági késztetésekig, szélsőséges hangulatingadozásig, volt hogy agresszív voltam, munkámat majdnem elveszítettem. Most szedek 3 féle gyógyszert és jobban lettem. Pszichoterápiára járok folyamatosan de önmagában kevés. Ha a gyógyszer ennyire veszélyes, viszont ha nem szedem bekattanok, akkor mi a megoldás?
2019. jan. 16. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A gyógyszer orvosi ellenőrzés mellett szedve, nem veszélyes. Kár ilyesmit terjeszteni. Te is ha végig szeded a gyógyszert, már rég túl lettél volna a betegségen. Most újra kezded. Gondolom erősebbel, és többel., A gyógyszerszedés ellen csak az ő ostoba dumájuk van. Semmi egyéb.
2019. jan. 16. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a pszichoterapia egyetlen formaja sem segit onmagaban, akkor a gyogyszer pedig szukseges. Ertem, hogy sokszor ugy osztogatjak a recepteket, mint a cukrot, de ez lenyegtelen.

Az ellenzoknek valoszinuleg fogalmuk sincs, hogy milyen igazan betegnek lenni mentalisan es mennyit tud segiteni egy jol kitalalt gyogyszeres terapia.

A gyogyszer, ha normalisan szeded nem veszelyes. Koztudott, hogy mindegyiknek van mellekhatasa, ha ez a beteget nagyon megterheli, felirnak masfajta gyogyszert (is).

2019. jan. 16. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudnak.
2019. jan. 16. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszer ellenes vagyok, de ilyen súlyos esetben, mint a tiéd már kell szedni. Biztos meg fogsz megint gyógyulni, és lesznek gyógyszer mentes időszakok is majd. Az a lényeg, hogy ne szenvedj, és megszűnjenek a rossz gondolataid.Ha legközelebb leépíted a gyógyszert, ne várd meg hogy szuicid gondolataid legyenek. Időben kell elkezdeni a kezelést. A gyógyszer mentes időszakban is kell tenned a mentális egészséged érdekében.
2019. jan. 16. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Arra vannak legtöbben kiakadva, hogy tévesen adnak, meg feleslegesen, ha valakinek tényleg kell, avval csak olyanoknak van baja, akik ezoterikusok vagy ilyesmi gondolkozásúak.
2019. jan. 20. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!