Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » [Részletek lent] (? )

[Részletek lent] (? )

Figyelt kérdés
Anyámmal valamelyik nap összevesztünk. Nekem be kell feküdnöm a pszichiátriára, van beutalóm. De azt mondta, mostmár ő nem visz el sehová. Ma mondtam neki, hogy arrl volt szó, hogy tegnapelőtt visz be. Azt mondta, hogy megmondta, hogy sehova nem visz többet, apámnak mondjam. Viszont apa egész nap gép előtt ül, tuti nem fog bevinni, meg amúgy se akarja, hogy bekerüljek. Ha egyedül megyek, akkor meg nem vesznek fel. Akkor hogy menjek be?
2010. jún. 29. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt itt is rendszeresen eljátszotta anyu, hidd el, meg fog békélni és be fog vinni. Az anyák már csak ilyenek. Valszeg jól megsértődött valamin, de biztos, hogy meg fogja gondolni magát.
2010. jún. 30. 11:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után ? Ez már nagyon sokszor volt egyébként, február óta (azóta járok pszichológushoz, márciustól meg pszichiáterhez is) mindig megbékélt. Most meg még mindig nem.
2010. júl. 1. 18:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Én már nagyon mennék..
2010. júl. 1. 18:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

És anyud akár mennyire is megsértödött ne veszélyeztetheti az egészséged..

Milyen messze van a lakhelyedtől a kórház?

2010. júl. 1. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló: Te honnan tudod, hogy ezt már itt is eljátszotta az anya? Hol játszotta el? És mit jelent az, hogy nem viszi be a lányát kórházba, csak ha megbékélt? Meg az mi, hogy apu egész nap gépezik? És mikor dolgozik? Milyen család, ez a család? Hogy a gyerek inkább menne pszichiátriára, mint otthon lenne? Tessék mondani az a bolondok háza?
2010. júl. 2. 00:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Okostojás utolsó, a saját tapasztalataimról beszéltem, hogy ezt az ÉN anyám is rendszeresen megcsinálja, de mindig megbékél, és biztosan az övé is meg fog. A feltett kérdéseid meg valóban megfontolandók, meg minden, de baromira nincs jogunk itt senkinek ítélkezni felettük, úgysem látunk bele az életükbe, csak próbáltam megnyugtatni a kérdezőt.
2010. júl. 2. 00:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon furcsa ez a kérdés. Már egyszer egyébként feltetted. Nem stimm az egész, bocsi.
2010. júl. 2. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Mit tegyek? (Részletek lent. )

[Részletek lent] (? )

Anyámmal valamelyik nap összevesztünk. Nekem be kell feküdnöm a pszichiátriára, van beutalóm. De azt mondta, mostmár ő nem visz el sehová. Ma mondtam neki, hogy arrl volt szó, hogy tegnapelőtt visz be. Azt mondta, hogy megmondta, hogy sehova nem visz többet, apámnak mondjam. Viszont apa egész nap gép előtt ül, tuti nem fog bevinni, meg amúgy se akarja, hogy bekerüljek. Ha egyedül megyek, akkor meg nem vesznek fel. Akkor hogy menjek be? Lécci gyorsan válaszoljatok!

A kérdés kiírásának időpontja: 06-29 17:55

2010. júl. 2. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:

így nem tudunk segíteni,ha nem tudjuk hány éves vagy.

pl. költözz el valahova a nyáron.rokonok?

2010. júl. 2. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a kor számít itt. Az egész kérdésfeltevése zavaros, beleértve a körülményeket is, amit leírt.
2010. júl. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!