A pszichiáter, ha kérem felír gyógyszert, vagy csak ha ő indokoltnak tartja?
8 éve tart, elegem van belőle. Csak szenvedek, voltam pszichológusnál, de semmit nem segített, inkább abbahagytam. Csak a munka tart életben, arra gondoltam kéne szedni valamit. Ha ezzel odaállítok a pszichiáterhez, rögtön fölír gyógyszert? A beszélgetésekből elegem van, nem használnak és csak időpazarlás. Vagy milyen más úton szerezhetnék valamit amí segítene a bajomon? A drogokat még azért nem akarom kipróbálni, bár arra is lenne lehetőségem... Valaki tud segíteni? Annak köszönöm!
22/L
Tisztelet a kivételnek, mivel a legtöbb magasról tesz a betegére, így igen, 100-ból 70 orvos azonnal felír valami szemes vackot.
De ez nem fog segíteni rajtad!
Ne hallgass az előző válaszolókra. Mitől baj, ha egy orvos felír egy gyógyszert, ami használ? Nem ez az orvosok feladata?
Nem tudom, mi a bajod, de pl. az antidepresszánsok nagyon hatékonyak és véglegesen is rendbe tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!