Egyedül - le lehet valahogy szokni a drogokról - és ha igen milyen feltételei vannak?
Az a helyzet hogy intravénás használó vagyok. Csoportokra eljárni jelenleg nincs pénzem (szüleim nem adnak) ha pedig elmegyek dolgozni - akkor biztosan újra drogozni is fogok. Most elvagyok itthon úgy hogy kb ki sem mozdulok, de ez nyilván nem tarthat örökké. A bentlakásos rehab nálam nem jöhet szóba, mert olyan szinten torz személyiségem van - hogy előbb kilépek az életből is, mint hogy oda bemenjek. ~ Tehát valahogy egyedül kell megoldanom.., de hogyan?
Talán inkább az a kérdés - hogy hogyan ne várjak kívülről semmiféle megerősítést? ..,és így ezáltal mégis irányba tudjam magam tartani...
de ha jól értem, akkor most nem hazsnálsz semmit?
mert az nem piskóta eredmény, persze azt nem tudom h előtte miből mennyit hazsnáltál, de akárhogy is legyen, mindenképp hatalmas eredmény. sose értem azokat, akik a fizikai függőség tüneteit lekicsinyítik, sztem még nem láttak olyan iv. droghasználót, akinek pl összeomlik a keringése egy megvonástól. úgyhogy egyáltalán nem a kisebbik része.
és akkor egyúttal ezzel is bíztatnálak kérdező, hatalmas eredmény.
aza baj h ezer kérdés merül fel, mióta vagy otthon, pénzzel hogy állsz stb stb, így nehéz bármit mondani, viszont hidd el, nem annyira szükséges az a külső megerősítés ahhoz, h értékes életet élj. céljaid pedig teljesen biztosra veszem h neked is vannak, csak erő kell ahhoz h ezeket komolyan is vedd és átültesd őket a realitásba.
3 éve vagyok itthon kisebb nagyobb szünetekkel
heroint is nyomattam - igen
de amúgy mindent benyomok ami a kezembe kerül
Köszönöm az eddigieket - akkor talán elkezdem közben keresni a célom is...!
# 11 Igen jól érted.
Karácsony óta Semmi drogot nem toltam (szilveszterkor megittam fél üveg pezsgőt).
Most akkor folytatom ezt, és közben keresem a célt. Talán így jutok valahova...
szüleim eltartanak (egyenlőre)
34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!