Miért nem tudtam elaludni az éjjel?
20/F
Voltak ilyen néhány eseteim, hogy nem tudtam elaludni az éjjel. Tegnap 23:00 kor már az ágyban voltam, és egészen 1:50 kor aludtam el körülbelül, és 7:00 kor keltem kb. Sedatif pc-t szedtem, de az nem ér semmit, úgyhogy megpróbáltam foreverből a Royal Jellyt. [link]
Ebből beveszek minden este, de most valahogy nem hatott, miért? Minden este csinálok 100 dreppet. Vitamint nem szedek, se nem mozgok, állandóan unatkozom. A fejem iszonyatosan fáj elől a szemeimnél, félek.
Volt, vagy van hasonló problémátok?
Nem fáradsz el semmiben,akkor ne csodálkozz
Valamivel fáraszd le magad,úgy jobban fog menni az alvás
18:02: Túl sokat jár az agyam, sokat gondolkodom. Néha világosság van a szobámban nem annyira de azt is igazítani kell. Párnám néha alacsony, néha magas. Keresem a helyet mint a kutya amikor üríteni kell neki. Tudod rossz időszakon megyek keresztül, de én tovább léptem, és lehet ettől vannak ezek a tünetek amik vannak.
18:06: Csak tudod ez oké, de ha csak 3-4 órát aludtam volna, már a fele nyugtatót bevettem volna máma. Én rettenetesen félek attól, ha nincs annyi alvásom amennyinek kell lenni 7-8 órának lenni, akkor félek, hogy milyen egészségügyi problémám lehet ettől. Az utóbbi időben 23:00 kor, 23:30 kor fekszem az ágyba. Talán igen jobb lenne, ha időben feküdnék le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!