Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ilyen életképtelen?

Miért vagyok ilyen életképtelen?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok terveket létrehozni és megvalósítani, semmilyen ember helyébe nem tudom magam beleképzelni, csak a jelenben élek, a szükségletek pedig mindig elsőbbrendűek bármilyen eltervezett dolognál. Az embereket amennyire lehet, elkerülöm; éjjel vagyok fent és nappal alszom, mert jó érzés egyedül lenni. Az érzéseimet nehezen fejezem ki. Nem értem más emberek gondolkodását. Mindenre alkalmatlan vagyok, amire kérnék, azt elfelejtem. Kések mindenhonnan. Az egésznek a tetejébe pedig kiborít, ha bármilyen konfliktusba kerülök. Nyugodtan akarok élni, mint egy ártalmatlan növény. Személyiségzavart már diagnosztizáltak, de ezekre nem találtam választ... Nem értek semmit abból, hogy miért kiabálnak velem, vagy sírnak miattam...

2019. jan. 5. 01:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló dolgokat érzek én is. Most pont átálltam erre hogy éjjel fent vagyok nappal meg alszom. Mondjuk én diagnosztizált bipoláris vagyok, van egy olyan oldalam is mikor meg szeretem a társaságot, főleg a lányokét. Bátor és tettre kész vagyok, elindulok messze kocsival, 6 év alatt egy könyvet is kiírtam magamból. Mondjuk a párkapcsolatokkal hadilábon állok.
2019. jan. 5. 01:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nappal alszotok, éjjel fent vagytok? Miből éltek? Azt ne mondjátok, hogy állandó éjszakásba dolgoztok. Tanítsatok mesterek!
2019. jan. 6. 08:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Diák vagyok. Az iskolában alszom, amennyit tudok. Illetve hétvégén 10-14 órát, mivel hétköznap az 5 már nem rossz. Ha nagyon fáradt vagyok, kora hajnalban már el tudok aludni.
2019. jan. 7. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én úgy dolgozom, hogy részmunkaidő 4 óra + maszekolás. Azt a 4 órát délelőtt vagy délután is ledolgozhatom. Nagyon keveset fizetnek, a túlórákat sem fizetik ki, de lecsúsztathatók és szabadon felhasználhatók. Nekem ez így jobb is. Meggazdagodni nem ebből fogok. Viszont nincs stressz és nem szalagmunka.
2019. jan. 10. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!