Van itt olyan, aki sokszor érzi úgy, hogy mindenki őt figyeli, vagy hogy vadidegenek róla beszélgetnek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 4. 21:04
2/6 anonim válasza:
Nem. Nem foglalkozok ilyesmikkel.
4/6 anonim válasza:
Igen. Főleg akkor mikor be vagyok veretve... Amúgy volt már olyan is h azt hittem üldöznek, és össze vissza rohangáltam. A végén bemenekültem egy házhoz, és mire odaértek kiderült hogy csak a focisták edzenek :D Az vicces volt.
5/6 anonim válasza:
En is ereztem ezt sokaig, tini koromban jott elo, de akk mindenki folyamat nezett es cikizett.
Elkoltoztem ott mar nem ereztem igy.
Aztan elkezdtem partinarkozni es amikor bad-be fordult at a szitu akkor elojott paranoia es kenyszer, a bulikban annyira szorongtam, hogy azt haluztam mki engem nez. Remes volt.
Felhagytam a partizassal, azota nem nagyon erzem mintha neznenek. Ha meg valoban neznek akkor beszolok hogy mi van.
6/6 anonim válasza:
Régebben én is gyakran így éreztem. Szerencsére mostanra már ez elmúlt, viszont a mai napig szó szerint rettegek attól, hogy összetalálkozok kint az utcán valamelyik ismerősömmel, vagy hogy egy idegen ember bármiért is megszólít engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!