Ezen hogyan lehetne javítani?
Egyszerűen nem tudok nagyobb társaságban lenni. Folyton "kikerülök" a beszélgetésből, hallgatóvá válok. Elhatároztam sokszor, hogy hozzászólok a témához, becsatlakozom, de nem megy. Nagy ritkán előfordul pár embernél,hogy szinte egyből megtalálom a közös hangot vele, de valakit hiába ismerek már több hónapja, akkor sem tudok vele beszélgetni. (hiába szimpatikus és bármennyire szeretnék) Meg nagyon hamar megbicsaklanak velem a beszélgetések, és beáll a kínos csend. Nagyon nehezen nyílok meg tehát másoknak vagy sehogy.
Ja és nagyon sokszor kellemetlenül érzem magam, ha valamit emberek előtt kell csinálnom. Mindig van bennem kisebb-nagyobb feszültség. Több pótcselekvést is csinálok. Ja és nem vagyok képes rá, hogy mások előtt hangosan beszéljek, mintha gombóc lenne olyankor a torkomba. Nem tudok felszabadult lenni..
Valaki tudna segíteni, hogy ezzel mit lehetne kezdeni? Köszönöm előre is! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Sajnos próbáltam többször is, elhatároztam, magamban átgondoltam előre hogy majd ezt meg azt mondom. Vagy beszélgetés közben is, ha eszembe jut valami, akkor eldöntöm hogy na most ezt hozzáteszem én is, ezt de egyszerűen valami gát miatt nem tudok megszólalni. Ha kérdeznek is pár szavas halk válaszokat adok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!