Nagyon boldog gyermekkorom volt, most viszont tiniként nagyon boldogtalan és szorongó vagyok. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok2018. dec. 18. 12:50
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy mostanában kerültek előtérbe a továbbtanulási és/vagy munkahelyi megfelelési kényszerek. Az én gyerekkorom is boldog és felhőtlen volt. Aztán kb. 14 éves koromban szembesültem azzal hogy az ember embernek farkasa. De ma már felnőttként ismét boldog vagyok mert ha azzal szembesülök hogy a társadalom nem képes tisztességesen élni, akkor simán kivonulok belőle például a szülői önellátó gazdaságba vagy akár a trópusi paradicsomba.
2/3 anonim válasza:
A hormonális változások, amelyek hatnak az agyi működésekre, az érzelmekre is.
3/3 anonim válasza:
Hasonlóképpen voltam én is. Tininek lenni alapból nehéz, hormonális változások, egy csomó új dolognak kell "megfelelni", lassan önállósodni kellene, dönteni egy csomó mindenről, jövődről, és akkor még hozzá vehetjük, hogy nem egy túl nyugis, egyszerűen élhető, "megengedő" korban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!