Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdek megkattanni?

Kezdek megkattanni?

Figyelt kérdés

Már egy ideje rossz a memóriám aztan csak így képek meg hangok ugranak be mikor emlékezni próbálok de akkor is olyan hogy temető mellett sétálok és hollok repkednek meg feketemacskak meg halál meg ilyenek.

Utóbbi két napban furcsán viselkednek nagyon hirtelen a hangulatom meg annak ingadozasa faradt vagyok mindig gyomrom ég meg szúr szedelgek erőtlen vagyok

(mellékesen kábítószerről vagyok leszokoban pár napja)

2018. dec. 17. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad magadnak a kérdésed, elvonási tünetek.
2018. dec. 17. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Első megírta a frankót. Ha komolyan gondolod, magad, akkor inkább kérj segítséget, nehogy a legegyszerűbb "megoldást" válaszd. Időben gondold meg, mit teszel, mert lesz a jelenlegi állapot még rosszabb is...ennyivel elvonási tünettel nem úszod meg....viszont ha újra ráállsz a szerre, az semmit nem segít majd, sőt! Csak tolod a szrt és akkor majd te teszel a legtöbbet azért, hogy télleg megkattanj.

Gondold meg...és készülj a további elvonási tünetekre.

Ha segítség kérésével, akkor úgy!

2018. dec. 17. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó én felkészülten mindenre azért is teszem le :)
2018. dec. 17. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!