Pszichiáter meddig tart táppénzen? Addig amíg teljesen meggyógyulok? Vagy egyszee csak dönt egyet 5 hónap múlva és mehetek vissza dolgozni?
Komoly oka van a táppénznek, szedem a gyógyszereket, járok magánpszichológusokhoz, mindent betartok. Nem táppénz csaló vagyok.
A pszichologus szerint 1 év mire újra munkába tudok állni. Tart addig valós indokkal a pszichiáter?
Pdzichiátriai gondozó központban vagyok, ők tartanak táppénzen nem a háziorvos.
Ameddig nem vagy hajlandó visszamenni dolgozni.
Bár ha évekre tervezel a pszichiátrián pihenni, akkor lehetne benned annyi, hogy beadod a felmondásod, hogy legalább fel tudjanak venni a helyedre valakit, aki képes munkavégzésre.
Lehet, hogy nem vagy táppénz csaló, de ez sem fair... mégis milyen problémád van, amiből pont 1 év kigyógyulni?
1. egy bunko paraszt. Kivanom neki hogy tapasztalja meg az ilyesmit. A kerdezo egyertelmuen leirta, hogy sulyos beteg.
Kerdezo a tappenz jar, ne is agyalj ilyesmin es plane ne mondj fel. Mikor ujra munkakepes leszel majd visszaenged a pszichiater dolgozni. Addig meg megoldjak ahogy akarjak a munkahelyen. Jobbulast, a gyokereket meg hagyd figyelmen kivul!
Koszonom szepen a biztatast!
A bunkokkal nem foglalkozom.
Az gyonyoru.
Es pl akit elut az auto, komaba esik, majd felebred es 1-2 ev mire rehabilitaljak, akkor az mehet a p.csaba az utcara?
Nem minden betegseg gyogyul 1 ev alatt..
Tudom, duhongjek az allambacsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!