Miért nem vagyok képes tenni saját magamért?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok tenni saját magamért,hogy jobb legyen az életem. Nem tudok kilépni a komfortzónából. Egyszerűen semmiért sem vagyok képes tenni. Volt egy időszak,amikor megpróbáltam,de nem ment.2018. dec. 11. 07:53
1/3 anonim válasza:
Mintha én irtam volna. Dettó. Szerintem lelki okai lehetnek. Nézz körül az életedben, szűk család, rokonok, ismerösök barátok. Lehet a nyomásukra viselkedsz ugy ahogy, megfelelési kényszer, es nem tudsz olyan irányba menni amibe szeretnél. A saját lelked blokkol. Ilyenkor radikális változás kell. Muszáj. En most akarok kulfoldre menni, totálisan megváltoztatni a kornyezetem. Nehéz dolog ez. Magadban kell eldonteni mert senki se segit, bárhogy is szeret.
2/3 anonim válasza:
Vagy az elárasztásos technikával csináld, azaz eldöntöd fejben, hogy belevágsz, aztán akkor is csinálod, ha cigány gyerekek potyognak az égből. Ez a nehezebb módszer.
A másik az apró lépésekkel haladás. Pl ha a lakásból sem szívesen mozdulsz ki, akkor előbb elsétálsz 50 métert, majd vissza. Pár alkalom után elmész a boltba, aztán egy távolabbi boltba, aztán meg biciklivel kirándulni a közelbe, majd messzebb, stb.
3/3 anonim válasza:
Én is érzem, nem bírok előre lépni, tenni magamért, mert nagyon szükségem lenne támogatásra. Leginkább ez az, ami meggátol. Lehet más ok is, a konkrét cél hiánya vagy nincs elég motiváció a megvalósításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!