Valakinek volt már ilyen “betegsége”, vagy én vagyok az egyetlen aki ilyennel küzd?
Pánikbeteg vagyok 3 éve, viszont ez már odáig fajult, hogy pszichiáterhez kellett mennem, ugyanis folytonos kényszergondolataim vannak. Állandóan a szívverésemre figyelek, gondolok, és érzem is a nap 24 órájában, ezáltal egész nap szorongok. Egész nap erősen ver és nem tudok nem rá figyelni. Mindig attól rettegek, hogy megáll mert erre gondolok, pedig tudom magamban, hogy ez hülyeség. Csak ugye a félelemtől folyton szorít a mellkasom is, ezáltal mégjobban ráparázok. Pszichiáter írt fel gyógyszereket, azokat szedem. Egy hete kezdtem el szedni, gondolom kell egy idő, míg beáll a szervezetemben. Már kardiológussal is beszéltem erről, és megnyugtatott hogy nem fog megállni mert én éppen rágondolok. Tetőtől talpig kivagyok vizsgálva, semmi baja a szívemnek hála istennek. Nem cigizek, nem energiaitalozok, semmi károsat nem csinálok, hisz így is féltem az egészségemet. Minden nap sportolok. Ettől függetlenül mégsem tudok erről a témáról lekattanni, megkeseríti a mindennapjaimat. Az a legnagyobb baj, hogy semmi nem tudja elterelni a figyelmemet, hisz folyton érzem ahogy ver és semmi másra nem tudok figyelni.
Egy kétségbeesett 18 éves fiú.
Ez egy elég gyakori mentális betegség.
Jársz terápiára is, vagy csak gyógyszereket kapsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!