ELENIUM-nál az emlékezetkiesést hogy tapasztalja az ember?
Bocsika, de az emlékezetkiesés NEM feledékenységet jelent!!! Hanem azt h egy konkrét idöszakára a napnak nem emlékszik az ember.
Pl fözés közben arra még emlészel h elövetted a krumplit - a következö emléked az (kb 4-5óra múlva) h a konyhában ülsz és elötted a halom krumpli megpucolva. Tehát a nap egy része kiesik, nem emlékszel rá.
Nekem dormicummal történt hasonló - igaz én heccböl pálinkával vettem be. Este 11h-kor még a nappaliban voltam felöltözve. A következö emlékem az ha fél 3kor a hálószobában fekszem MEZTELENÜL a paplan alatt. (!) A ruháim a nappaliban maradtak. De se a levetközéste, se az ágybabújásra , se semmire nem emlékszem a két idöpont között.
Neked volt hasonló akár az eleniumtól, akár mástól? Hogyan történt? Milyen volt? Várom válaszod: Feri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!