Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A testvérem idegbeteg valaki...

A testvérem idegbeteg valaki segítene?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy 15 ésves öcsém aki alapjáraton nem normális, már születésétől aggresszív természetű, nem lehet vele komoly dolgokról beszélni,még játszani se lehet vele normálisan. Aktivitiztünk egyszer például és én meg segítettem neki tényleg nagyon kicsit és erre meg leordított mint a sakáll hogy ne segítsek. A mai eset viszont tényleg rendkívüli: Elkezdett játszani a gépén és amikor megölték a bizonyos játékba elkezdett üvöltözni (ez már jó párszor előfordult) és elkezte az amúgy is általa szarrá vert széket dobálni. Odadobta az asztalom mellé, én a szoba közepén állva néztem ezt és sajnos az elmúlt 2 hónapból az összegyült düh vitt arra hogy arcba verjem. Tényleg nagyon durván megütöttem. Ezek után beindult a káosz apukámat felhívtam elmondtam neki mivan itthon és erre elkezdett felém jönni és a következőket mondta: "addig ütlek amíg meg nem döglesz" és még sok hasonlót. Amikor visszament a szobába azt hittem vége lesz erre fogta magát és kézzel beverte a szobaajtó üvegét ekkor anyum barátjánál gurult el a gyógyszer és bement elkussoltatta. Fiú létemre keveset sírok de ezt nem bírom tovább legjobba az édesanyámat meg a nagymamámat féltem mert annyi a stressz ezzel az életükbe hogy hihetetlen.

Szóval segítséget szeretnék kérni mert ezt már nem lehet bírni tovább mert már túl lépett egy határt (ezerszer előfordult már ilyen de ennyire durva még sose volt)

Kérlek valaki segítsen!

2018. dec. 1. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Anyádék miért nem viszik dokihoz?

Kapna gyógyszert és lenyugodna.

2018. dec. 1. 21:39
 2/7 anonim válasza:
Igen. El kéne vinni orvoshoz/pszichológushoz, ha nem normália.
2018. dec. 1. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:

"Addig ütlek még meg nem döglesz" ez valóban nagyon beteg de az is hogy előtte "arcba lett verve" még szerencse hogy anyud barátjánál elgurult a gyógyszer és "elkussoltatta"

Agresszió oda-vissza, nem értem hogy miért vártok mást tőle ha ti is így kezelitek a helyzetet.

Szerintem is keressetek orvost, de a terápiába szálljon be a család is, nem csak az öcséddel van gond...

2018. dec. 1. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
valami miatt ilyen lett. nem biztos, hogy ő a hülye:)
2018. dec. 1. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Léteznek düh és stressz kezelő programok érdemes lenne egy ilyet meglátogatni
2018. dec. 2. 00:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az baj hogy már nagyon rég óta megy de az elmúlt hetekbe lépett "szintet". Egyszer már voltak vele pszichológusnál, talán akkor nyugodtabb is volt. A család többi tagjával nincs gond csak egyszerűen besokallunk tőle ami szerintem egy normália reakció egy ilyen után. Mégegyszer köszi a segítséget!
2018. dec. 2. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Háziorvos írhat fel kedélyjavítót. (Atarax)

Talán az segít.

2018. dec. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!