Lehetséges, hogy mentális problémáim vannak?
19 éves vagyok, egyszeres évvesztes végzős, májusban érettségizek. Tavaly évet kellett ismételnem, mert nem sikerült a pótvizsga, azóta eléggé megundorodtam magamtól, az iskolától és mindentől és mindenkitől, magamtól is. Értéktelennek érzem magam, nincs erőm (lelkileg) semmihez. És nincs is kedvem semmihez.
Múlt héten volt a szalagavató, azután meg afterpaty. Jó volt, táncoltam, buliztam, de utána folytatódott az egyhangúság. Régebben (az általánosban és a középiskolában, a régi osztályomban, ahonnan lebuktam) sokat bántottak, piszkáltak, azt hiszem nem tudtam túltenni magam rajta. Apám skizofrén, ez csak rontott a helyzeten. Mamár pedig rám jön a szorongás, ha emberek közé kell mennem, és hogy mi lesz érettségi után. A szüleimmel még nem beszéltem ezekről a dolgokról, meg még senkivel sem. Csak itt, ide merem leírni ezeket a dolgokat.
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!