Iskola pszichológus segített valakinek? Várhatok változást vagy csak időpocsékolás az egész?
Depressziós vagyok ami kihatott a testi egészségemre is.
Iskola pszichológustól mit várjak?
(Trollokat lepontozom!)
Konkrétan nem az iskolapszichológus segített, de hozzájárult a gyógyuláshoz.
Súlyos depresszióm és szuicid hajlamom van, egy alkalommal megosztottam ezt a pszichológusommal. Megbeszélte velem, hogy szeretnék-e pszichiátriára menni, én beleegyeztem. Kihívta a mentőket, ők meg bevittek :D Szedek azóta gyógyszert, és sokkal jobban is érzem magam most.
Az iskolapszichológus annyiban tud segíteni, hogy kereshet neked egy pszichoterapeutát, illetve beküldhet pszichiátriára. Ami jó dolog, szóval keresd föl nyugodtan.
Nem tartanak bent a pszichiátrián.
Első vagyok - indokolt esetben bent tarthatnak. Ha ön és/vagy közveszélyes az illető akkor igen. Mivel öngyilkossági hajlammal voltam bent, ezért bent maradtam. De egyáltalán nem rossz amúgy, olyan mint a kollégium, csak tanárok helyett ápolókkal meg dokikkal. Vannak bent csoportterápiák, meg el tudod magad foglalni sok mindennel, én pl. sokszor társasjátékoztam az ápolókkal. Pontosítva a fenti állításomat indokolt esetben tartanak bent. De ez a bentfekvős dolog, van járóbeteg szakrendelés is, ott meg hetente kell menni egy alkalommal, beszélgetsz az orvossal, segít neked, ha kell gyógyszert ír fel, stb. Ha végeztél meg egyszerűen hazamész:D
Meg, nem kell tőle félni sem. Unalmas néha, de a segítségedre van.
16/L
Voltak próbálkozásaim, öngyilkos akartam lenni
De nem sikerült..
Utána jött a vagdosás.. Szóval mélyen benne vagyok a retekben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!