Ez miért történik velem? Keressek fel egy szakembert? (Több lent)
Szóval
Depressziós vagyok. Kb 1 éve..
És szó szerint bele is betegedtem. Ez miatt járkálok a kórházba, nemrég mentők vittek be..
Szedem a kedélyjavító-t 1000-rel.. De semmi.. Csak ingerlékenyebb vagyok és fáradékonyabb.
Azt érzem hogy nem vagyok jó semmiben. Csúnya vagyok mint egy darab rohadt krumpli.. És folyton szomorú.
A buszon majdnem elkapott a sírógörcs..
Folyton öngyilkos gondolataim vannak, és nem is egyszer próbálkoztam..
Senki sem látja rajtam hogy mi van, az eröltetett boldogság miatt. Pedig már nem bírom sokáig.
Itthon folyamatosan dühös/mérges vagyok. Folyamatosan csak azon kattogok hogy semmit sem fogok elérni..
Iskolába sem járok be.. Egy héten max 3x..
Energiaitalt is iszom.. Direkt.. Hogy tönkretegyem magam..(egy nap legalább 3-4et megiszok)
Vagdosás is volt.. De mostanában nem merem csinálni, nehogy valaki meglássa..
Már rászoktam a dohányzásra is, csak hogy egy kicsit oldjam a feszültséget..
Dühkitöréseim is vannak.
Nagyon félek magamtól..
Szakemberhez nem merek fordulni.. Félek hogy ez lesz a téma a suliban.. Hogy milyen bolond vagyok stb..
Félek mindenkitől, félek az egész világtól..
Nem akarok élni..
Mit kellene tennem?
(16/l)
Pedig fel kellene keresned egy szakembert mindenképp! Sz*rd le, hogy mit gondolnak mások. Az egészséged sokkal fontosabb.
Ha szeretnéd, hogy jobban érezd magad akkor tedd meg ezt az első lépést.
Több ok van, hogy miért történik ez veled.
1, önsajnálat, önsajnáltatás ("Energiaitalt is iszom.. Direkt.. Hogy tönkretegyem magam.." + "Folyamatosan csak azon kattogok hogy semmit sem fogok elérni..")
2, pszichológiai betegség (dühkitörés, sírás a semmiből, félelem, paranoia)
3, elnyomottság, valaminek a hiánya, boldogtalanság
Menj el pszichológushoz és pszichiáterhez, mert ez nem normális! Itt sajnos senki se tudja fogni a kezed és vinni orvoshoz. Neked kell menned és nem beletörődni ilyen fiatalon! Anyukáddal beszélj, az nem lehet hogy nem veszik észre ha ekkora baj van! Köteles a gyerekét orvoshoz vinni!
Lépj, hogy kikerülj ebből az állapotból és ne hallgass a sok fafejre, eleve nagy hülyeség meghallgatni a rosszakarókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!