Jövő héten elmegyógyintézetbe kell vonulnom biopoláris személyiségzavaral. Igaz, hogy ott verik a betegeket, meg kiláncolják őket az ágyhoz?
hát figyelj. nekem anyámmal volt 1 ilyen eset úgy 2000 körül. Akkor 7 éves lehettem és mamám mesélte, hogy egész nap ki volt kötözve az ágyhoz, és kapta a nyugtatókat. Mondjuk ezen nem csodálkozom, amilyen eset volt és most is az. Végül csak a nagymamám szedte ki onnan, és mondhatom bárcsak ne tette volna. Kihasználva hogy az anyakönyvi kivonatban csak ő szerepel és apa nem, tönkretette az egész gyerekkoromat, és ha nem csináltam kénye kedve szerint amit ő akart, fenyegetett hogy intézetbe ad. Anyagiakkal nem volt sose gond, de mindent pénzzel akart megvenni még nálam is, és zsarolt mindennel. Legszivesebben megölném, most is vele lakok, tönkretett mindenkit maga körül.
Csak leirtam az esetét és körülbelül egy ilyen embert biztosan lekötöznek, és meg is érdemli. Ám nyugodj meg, ez csak határesetekre vonatkozik, ok nélkül senkit nem kötöznek ki
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!