Magába forduló, világvége-hangulatos emberek vannak itt? Mesélnétek róla mikre szoktatok gondolni?
Én ilyen vagyok, nem szeretek élni, mert gyűlölöm magam, és annak ellenére, hogy tudom az okát, hogy mi miatt, mégsem változtatok rajta, és így mégjobban gyűlölöm magam... :-( Gondolkozni..., hmmm, általában azon, hogy meddig élek még, lesz e az évek folyamán valami haszon belőlem, ilyesmik.
Nem vagyok emo-s, ezt nem tudja rólam senki..., csupán ilyenkor, a szobámban ülve tör elő ez belőlem.
20/L...
remélem van valami halálos betegségem, amiben végre meghalhatok
dee áá, nincs ilyen szerencsém hogy meghaljak
nem eszek mert még a kaját sem érdemlem meg
hogyan legyek öngyilkos, mikor, hol
Istenem, mi rosszat tettem,hogy így büntetsz
Miért? Miért??? MIÉRT????????????
19:37-es
nekem ugyanez van, nem eszek, mert arra gondlok h még ennyit se érdemlke, hogy vegyenke nekem kaját:S
bocsék egy érzés, öngyilkosság meg kb mindennap eszembe jut, csak gyáva avgyok hozzá
14.22
azért jó tudni hogy nem vagyok egyedül :)
bár pocsék egy érzés tényleg, s hiába segítek pl a házimunkában, akkor is úgy érzem, hogy nem érdemlem meg :(
Miért pont az én testemnek lett ilye nsanyarú sorsa?(rendellenesség)
Miért nem tudok beszélgetni társaságban(18 éves fiú létemre életmeben 1 lánnyal tudtam kommunikálni összesen
Mikor jön meg a feketén vett nyugtató, mert anélkül 3-4-5 óra míg elalszok és reggel korán kelek.
Mikor jön meg a szintén feketén vett altató, amit már nem csak altatásra használok?
Naggyon-nagyon letömörítve.
Arra szoktam gondolni h utálok kimenni az utcára mert megbámulnak amilyen elkeseredett fejem tud néha lenni.
Meg ha megaláznak vagy csak kényelmetlenül érzem magam olyan "de jó lenne már hazamenni" érzésem van, csak az a baj h otthon is ezt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!