Jogom van visszautasítani az ellátást ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Öngyilkossági gondolatok miatt mentem be a kórházba (önként) kb 2 héttel ezelőtt. Több napig bent voltam, aztán elengedtek és már csak a csoportkra kell bejárnom, de zárójelentést még nem kaptam. Eddig elmentem minden csoportra, de rájöttem, hogy felesleges rajzolgatni bejárnom, ezért a továbbiakban nem megyek be. Lehet ebből valami bajom?
18 vagyok, érzelmileg labilis személyiségzavar
2018. nov. 20. 10:12
1/2 anonim válasza:
Mivel önként mentél be, nem kötelezhetnek semmilyen kezelésre. Semmi bajod nem lesz, ha nem mész be, de azért illik betelefonálni, hogy köszönöd, de a továbbiakban nem akarsz rajzolgatni.
2/2 anonim válasza:
Ebben az esetben nem köteleznek semmire, bár nem tudom, hogy mikor bemész, akkor köteles vagy-e végigcsinálni, azért illik szólni, hogy nem mész többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!