Alacsony szerotonin szintre, szorongásra, pánikra ezek hatásosak?
alacsony szerotonin szintre, szorongásra, pánikra
ezek hatásosak lehetnek?
- Macskagyökér 0,45g /nap -
és/vagy
- Orbáncfű 0,60g /nap -
és/vagy
- Orvosi citromfű 0,45g /nap -
és/vagy
- Levendulavirág 1g /nap -
Mennyit és milyen leosztásban lenne érdemes fogyasztani ha szeretnék reggel inni, napközben munkába elvinni és lefekvés előtt is inni egy teát?
Esetleg valami mást ajánlanátok, ami nektek bevált?
---
u.i.
mielőtt mesterséges "drogokat" íratnék fel, szeretnék futni egy kört a természetes gyógynövények vonalán, ezért kérlek ha hozzászóltok vagy javaslatot tesztek akkor ezen a vonalon, a nem ide illő és troll hozzászólásokat pedig kérem az admin törölje. Köszönöm.
De valakinek a "mesterséges", SSRI segít/segített, nem a ráolvasás, vagy a kamilla tea. Hadd írja már le!
Idézem azért a kérdésed:
"Esetleg valami mást ajánlanátok, ami nektek bevált?"
Nem szeretem a félrevezető információkat kérdező!
Hol van a szabályzatban amit alább linkelek, hogy töröltetheti a neki nem tetsző, ámde nem szabályellenes válaszokat valaki aki kérdést ír ki? Hmmm?
nekem az 5-HTP bevált,
ez a szerotonin előanyaga, szóval ha némi vitamint küldesz le vele akkor abból direktben szerotonin képződik.
Nem mondom hogy univerzális csodaszer ami mindenkinek beválik, de nekem bevált és a páromnak is jó volt depresszív, nyomott napokon, az ára elfogadható szóval egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!