Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alacsony szerotonin szintre,...

Alacsony szerotonin szintre, szorongásra, pánikra ezek hatásosak?

Figyelt kérdés

alacsony szerotonin szintre, szorongásra, pánikra

ezek hatásosak lehetnek?

- Macskagyökér 0,45g /nap -

és/vagy

- Orbáncfű 0,60g /nap -

és/vagy

- Orvosi citromfű 0,45g /nap -

és/vagy

- Levendulavirág 1g /nap -

Mennyit és milyen leosztásban lenne érdemes fogyasztani ha szeretnék reggel inni, napközben munkába elvinni és lefekvés előtt is inni egy teát?

Esetleg valami mást ajánlanátok, ami nektek bevált?

---

u.i.

mielőtt mesterséges "drogokat" íratnék fel, szeretnék futni egy kört a természetes gyógynövények vonalán, ezért kérlek ha hozzászóltok vagy javaslatot tesztek akkor ezen a vonalon, a nem ide illő és troll hozzászólásokat pedig kérem az admin törölje. Köszönöm.

2018. nov. 14. 16:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
külön kértem hogy MESTERSÉGESET ne, az SSRI pedig teljesen mesterséges, ha ezt valaki képtelen tiszteletben tartani akkor nincs miről beszélnünk ;)
2018. nov. 15. 20:30
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

De valakinek a "mesterséges", SSRI segít/segített, nem a ráolvasás, vagy a kamilla tea. Hadd írja már le!

Idézem azért a kérdésed:

"Esetleg valami mást ajánlanátok, ami nektek bevált?"

2018. nov. 15. 20:32
 13/19 A kérdező kommentje:
írja, otthon a füzetébe vagy itt a fórumon más kérdéshez, ez így szimplán nem a kérdésre adott válasz, sőt határozottan és szándékosan pont olyan választ ad ami a lehető leginkább nem illik a kérdés kérdező által meghatározott vonalába és mint olyan ami nem ad kérdésre válasz nincs helye a hozzászólások között :) ez is benne van ám a szabályzatban, továbbá EU-s törvény adta jogom az általam kiírt kérdésre moderálást kérni, avagy a GYK szabályzata szerint a kérdésem alatti hozzászólásokra törlést kérni!
2018. nov. 15. 20:36
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
2018. nov. 15. 20:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a félrevezető információkat kérdező!

Hol van a szabályzatban amit alább linkelek, hogy töröltetheti a neki nem tetsző, ámde nem szabályellenes válaszokat valaki aki kérdést ír ki? Hmmm?

https://www.gyakorikerdesek.hu/help

2018. nov. 15. 21:45
 16/19 Skullflower ***** válasza:
Probald ki a kratomot! Termeszetes, viszont tenyleg erezheto a hatasa
2018. nov. 16. 20:28
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Nekem semmi természetes nem segített. Akinek az orbáncfű meg a macskagyökér segít a szorongásán, az valószínű, hogy nem is szorong.
2019. jan. 13. 21:36
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem az 5-HTP bevált,

ez a szerotonin előanyaga, szóval ha némi vitamint küldesz le vele akkor abból direktben szerotonin képződik.

Nem mondom hogy univerzális csodaszer ami mindenkinek beválik, de nekem bevált és a páromnak is jó volt depresszív, nyomott napokon, az ára elfogadható szóval egy próbát megér.

2019. ápr. 10. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Az orbáncfű MAOI típusú természetes antidepresszáns. A többi csupán nyugtató.
2019. ápr. 10. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!