Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ilyen mostanában?

Miért vagyok ilyen mostanában?

Figyelt kérdés

Teljesen be vagyok farsulva. Nem járok el a barátaimmal, hajnalig fent vagyok es délben talán ha felkelek. Egyszerűen mást nem tudok csinálni, csak sírni, és lenyelni itthon a kötekedéseket. Folyamatosan bennem van az a szenvedés, és egyszerűen kétségbe vagyok esve, el szeretnék menni külföldre, (londonba) dolgozni valahol, és el lenni egy emberrel akivel szeretek lenni, legyen barát vagy testvér.

Háttérsztorim, hogy nővéremmel élek, a barátjával és a tesom kisfiával,akire sokszor vigyázom. Nagyon szeretném ha akár így mi négyen kimennénk Londonba, de sajnos ez nem így megy.

A napjaim unalmasan telnek, hobbit nem tudok magamnak választani, egyszerűen el megy a kedvem mindentől ée mindenkitől. Tudom, hogy nem vagyok önmagam, hogy kezdem elveszíteni a személyiségem. Legszivesebben dolgoznék, iskola mellett egy ruha boltban ahol sok ember megfordul, hátha tudok ezen az érzésen segíteni.

De lényegében ennyi, sokszor gondolkozom, öngyilkosságon, hogy véget kéne vennem minden szenvedésemnek, mentálisan és fizikailag is, mert már annyira nem vagyok toppon lelkileg, hogy már fizikailag fáj. Nem tudok magammal mit kezdeni, nincsen senkim sem, és úgy érzem, hogy nem is lesz akinek akár ennyit is eltudnék mesélni, mint amennyit ide le írtam.

17L

2018. nov. 11. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyhogy délben kelsz fel? Nem jársz iskolába? Akkor hogy akarsz iskola mellett dolgozni ruhaboltban? Próbáltál már munkát keresni? Miért nem? Hajrá! Nem fog a szádba repülni a sült galamb.
2018. nov. 11. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Esti iskolara jarok, heti keszer kell mennem es delutan, munkat keresni probaltam de semmi sikerrel
2018. nov. 11. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ruhaboltba, szupermarketbe szinte mindig keresnek. Főleg hogy jön a karácsonyi szezon.
2018. nov. 12. 11:53
 4/7 anonim válasza:

Én nekem is teljesen ez a bajom. Bár nekem inkább mindenhez kedvem van, de ha társaságról van szó és teljesen jól elbeszélek valakivel is tök üres vagyok. És én se tudok ezzel mit kezdeni. Én pl újítok mindig a viselkedésemen megjelenésemen szokásaimon gondolat meneteimen. De sehogy se jó :( Én is gondolkodtam már ön gyilkosságon mert haszontalan a létezésem. Őszintén eddig nem tűnt volna fel hogy bárkinek is kedvező lenne a jelenlétem. És így belegondolsz hogy b @ szki és ugyanezt még nyomasd több mint 40 évig biztos..Szóval valamilyen szinten együttérzésem.

Viszont ettől független se hagyjon el az erő. Nekem a párkapcsolatokat ajánlják hátha valaki helyre ráz.. Ki tudja Keress valakit :)

2018. nov. 12. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

"haszontalan a létezésem"

Biztos, hogy nem haszontalan senkié sem. Csak mostanában nem látod, nem látjátok, hogy mi haszna van belőletek az emberiségnek. Egyszercsak majd megint rájöttök. Vannak olyan periódusok az életben, amikor többet kell filozofálni, de aztán megint jön majd pörgősebb időszak, amikor nem annyira filózni kell, hanem jönni, menni, tenni, venni. De most előbb át kell gondolni egy csomó mindent, hogy tudjátok, hogy merre legyen az előre ahhoz, hogy értelmét lássátok az egész életnek. Most kell meggondolni azt is pl., hogy egy átlagos boltban akarjatok-e dolgozni, ahol csak jön-megy az áru, és az a cél, hogy minél több legyen a bevétel, de igaziból minden nap ugyanolyan, vagy pl. valami olyan helyen, ahol nem a pénz az elsődleges szempont, hanem mondjuk az, hogy el legyen látva ruhával az is, aki nem tudja megvenni az újat. El kell dönteni, hogy merre kéne menni, aztán már csak bal, jobb, bal, jobb, menni fog.

2018. nov. 12. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Hol kéne munka? Budapesten? Vagy melyik megyében?
2018. nov. 12. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Azzal hogy kijössz Londonba semmit nem javulsz ilyen szempontból csak még magányosabb leszel.

"Legszivesebben dolgoznék, iskola mellett egy ruha boltban ahol sok ember megfordul, hátha tudok ezen az érzésen segíteni."

Hat itt rengeteg ember van de egyik sem fog ebben segíteni. Ne hidd azt, hogy mert tömegnyomor van, nem tudsz magányos lenni.

Persze nem lebeszelni akarlak én is itt élek csak nem megoldás ezekre a költözés

2018. nov. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!