Ti hol kezdenètek?
25 evesen hanyad eves vagy az egyetemen? Ha diploma elott vagy akkor ez csak panik, sokak azesnek rajta. En sse fuveztem es nincs pszichozisom se es pszichologushoz se jartam, DE az egyetem legvegen ugy ereztem mindenhez buta vagyok es nem ertek semmihez es egyre zavatosabb mjt is csinal valaki egy olyan foglalkozassal, amit en tanulok az egyetemen.
Aztan sikerult az allamvizsga es egybol ugy adodott dolgozhattam is a szakmamban es akkor ott megtanultam mit csinal egy ...?
Ennis csakkerdezek, ha beszelgetes van, foleg amig nem ismerem ugy a tobbieket. Kesobb mar merek torteneteket meselni. Regebben en s azt hittem midenki engem figyel, rolam beszel, de lassankent rajottem mindenki magaval sokkal jobban el van foglalva semmint, hogy en forogjak a gondlataik kozepeben.
Be fogod tudni fejezni az egyetemet, es esetleg ha sikerul jo munkahelyre kerulnod ahol jok a munjazatsak, akkor mar boldogabb is leszel es lesz kedved valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!