Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Freddy!Igaz lehet ez?

Freddy!Igaz lehet ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek télleg van olyan, mint amit a legújabb "Rémálom az Elm utcában" mondanak, hogy ha sokáig nem alszol (valami 70 óra asszem) akkor nem tudod mi a valóság és mi az álom, és mondjuk hogyha álmodban megsérülsz akkor az a valóságban is fáj? Nem azt mondom hogy mondjuk álmodban levágják a kezed és a valóságban is fáj, hanem hogy mondjuk megütnek, és fáj a kezed, lábad akármi?!

Vagy nem muszáj fájdalomról beszélni, legyenek mondjuk, az ízek:

Mondjuk álmodban megeszel egy csokit és érzed az ízét?!

A filmben szó volt valamiféle "Insomniáról" is, ha valaki ezt megtudná magyarázni, az jó lenne.

Előre is köszi!

2010. jún. 24. 23:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a filmben anélkül is rémisztgeti őket a freddy. nem voltak kialvatlanok. csak azért mert féltek a freddytől,amiket velük művelt. előbb a filmet kéne megnézni -.-
2010. okt. 16. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Én azt álmodtam, hogy szexeltem egy jó lánnyal és pont amikor végeztünk felébredtem.

A boxer pedig úszott a fehér sejtekben:)

2011. júl. 26. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!