Mentalis betegseg elonyei?
Nincs.
Az az előnye, hogy elmúlik vagy javul.
Később örülsz majd, hogy jobban vagy.
Amúgy semmi jó nincs benne, bár kihagyhattam volna!
A négyes válaszolónak ment a zöld tőlem. Nagyon jót írt.
Sajnos én még nem vagyok azon az úton hogy meglássam benne a "jót"...
Szóval az én válaszom, hogy nincs előnye.Csak baromira nagy hátráltató tényező az élet minden területén.
hát depresszió, személyiségzavar
de nem a betegség miatt lettek jók bizonyos képességeim, hanem azok a dolgok miatt, amiktől beteg lettem
de nem kárpótol semmiért, legalábbis eddigi életem alapján, remélem fog...
21/L
Nem mindengyik mentális betegség, de az általánoshoz képest egyfajta aberációk:
Pszihopátia / Szociopátia: Előnye: Érzéketlenül törsz "felfele" , bármit megteszel a sikerért, és közben nemtudnak megbántani. (Mivel nemérzel semmit)
Borderline: Ez nem olyan jó, viszont a csekélyebben van meg benned, akkor az ingadozó érzelmeidet akár művészetbe is fektetheted. (Persze ha művész lélek vagy)
Autizmus spektrum zavar: Ha itt se súlyos, akkor válószínüleg okosabb vagy az átlagnál (Nembiztos), és ezt a képességed kamatoztathatod például matematikában.
Egyelőre ennyi jutott eszembe, de ezek nem szakmai információk.
Engem befektettek a pszichiátriára és ott ismertem meg a jelenlegi legjobb barátaimat! De akár neten, fórumokon is lehet ennek kapcsán ismerkedni, vagy pl csoportterápián is.
Na de ez tényleg nagyon a betegségtől függ, egy súlyos depressziós vagy pszichotikus beteg nem fog tudni élni ezekkel a lehetőségekkel.
Koszonom a valaszokat! :)))
3. valaszolo gratulalok, a "fogykos" te vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!