Mitől lehetnek ezek a tünetek? Pánikbetegség vagy kimerültség?
Már kb. egy hete tart. Gyengének érzem magam, néha szédülés, émelygés. Van olyan, hogy nézek és elhomályosodik a kép, olyankor megrázom a fejem vagy koncentrálok és jó lesz. Este nagyon nehezen alszom el , de napközben meg tudnék aludni. A karjaimban olyan fura érzés van , mintha nagyon nehezek lennének és nem bírom megemelni. Néha mintha nehezen kapnék levegőt.
Amúgy pánikbetegséggel kezelnek, már 4 hónapja járok terápiára. Eleinte Helex-et szedtem este és reggel 1-et, de már azt elhagytuk , mert sokat javultam(kb 1 hónapja hagytuk el). Most már csak reggel szedek Citapram 20 mg-t.
De ezek a tünetek nem hasonlítanak amiket korábban éreztem. Mondjuk sokat melóztam és most vannak a vizsgáim is, ezért gondoltam kimerültségre.
Jaj előző... neeeeeeeeeeeee, please
Miért nem fordulsz bizalommal a kezelőorvosodhoz ezzel a kérdéssel?
A pánikroham kb 15-30 perc alatt lecseng. A huzamosabb ideig tartó tünet már másra utal. Ezek, amiket leírtál a szorongásra utaló tünetek. Neten persze nem lehet diagnosztizálni, gyógyítani végképp nem. Lehet, hogy szükség van átmenetileg az antidepresszáns mellé egy kis szorongásoldóra is.
Kedves első beíró!
Valóban nincs igazad. Legalábbis jelen összefüggésben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!