Mit tehetnék a vagdosási kényszer ellen?
Igen, de írta a kérdező, hogy amikor járt pszihiáterhez akkor egy ideig nem vagdosta magát, szóval mégis a pszihiáter a megoldás!!!
Judith
korod, nemed?
én 14/l vagyok
én is szoktam magam vagdosni, és imádom. perssze tudom h rossz meg minden de nem bírom ki.
csak ez tud kihozni, ha nagyon mélyen vagyok.
vagy ha nem érzek semmit. inkább fájdalom mint semmi...
a következő lehet, hogy neked is bejön:
hajszárítót nyomj oda a tenyeredhez és kapcsold be, amikor már nem bírom tovább, hideg vizet onzs rá. nincs nyoma de nagyon fáj.
nekem bevált
ohh...sorstársak vagyunk 14/L :S
Most megint rossz a helyzet...az új oszt társaimnak persze hogy nem voltam szimpatikus. :(
Senki sem szeret. :'(
AZ égés az borzasztó..nem fogom megtenni, de egy vágás már nagyon érik. :S
Akkor épp itt az ideje visszamenni a pszichológushoz és nem húzni, nyújtani a terápiát, mint a rétestésztát. A vagdosás a terápiával ellentétben nem fog segíteni!
A nyomai amíg élsz, megmaradnak. Mit fognak szólni a gyermekeid, a jövőbeli kollegáid, a főnököd, a barátaid, ha meglátják?
Szia!
Írj egy e-mailt ha még mindig csinálod!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__2..
Olvasd el az utolsó előtti hozzászólást (1. oldalon)
Nekem segített :)
Majd minden jobb lesz!
Sok sikert!
És az a legrosszabb, hogy rejtegetned kell. Még a barátaid elől is. Én nem vettem észre, hogy az egyik órán fölgyűrődött a pulcsim és mire észrevettem az egyik barátom meglátta. Nagyon szomorú voltam miatta pluszba még a többi szar dolog mellé. Igaz, a barátom nem monta el senkinek, de úgy nézett rám mintha valami állat lennék.
És a sebek örökre megmaradnak ha nem is a lelkeden, akkor a testeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!