Mi bajom lehet? Ilyen rosszul még nem voltam, és eléggé meg vagyok ijedve.
"Gondolom, nem múlt hét csütörtökön jöttél rá, hogy az élet múlandó... Valamiért ez nagyon megrázott, de normál esetben már másnapra túl kellett volna tenned magad rajta."
Szerintem egyáltalán nemcsak az a normális, ha valaki ezen 1 nap alatt túlteszi magát. Aki ebbe mélyen belegondol, és/vagy érzékenyebb típus, annál sokkal több idő. Ráadásul a kérdezőnél ez együttjár egy veszteség-élménnyel, azaz ha jól értelmezem, elköltözött addigi lakhelyéről (ahova az emlékei fűzik) egy másik városba, új emberek közé, befejezte a "közoktatásbeli éveit", kezdődik a felnőttkor lassan, stb., ez sokaknál kivált kisebb-nagyobb válságot... Szerintem semmi gond nincs veled, ha ezek a dolgok megviselnek, szinte már azt mondanám, hogy ez a normális. Persze ha nagyon elhúzódik a dolog, akkor már nem normális, de múlt hét csütörtök óta még kevés idő telt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!