Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kényszerbetegség ellen mi a...

Kényszerbetegség ellen mi a legjobb gyógyszer?

Figyelt kérdés
Ti mit szedtek? használ? csak nem tudom hogy egyáltalán elmenjek e dokihoz ezzel. érdemes a gyógyszert megvenni?
2010. jún. 23. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
22:50-es. Én is kényszerbeteg vagyok, mégis tudom akarattal befolyásolni, úgy hogy elviselhető legyen. Köszi. Ja és voltam vele pszichológusnál, pszichiáternél a világon semmit nem tudtak segíteni, gyógyszerekkel akartak tömni, és egy csomó pénzt elkértek a nagy semmiért. Ezek az emberek semmire sem jók.
2010. júl. 3. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor miért fordultál hozzájuk, ha az akaratod elég a gyógyuláshoz? Miért költöttél "annyi" pénzt rá?
2010. júl. 3. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert a kényszerbetegség mellett vannak egyéb problémáim is, és úgy gondoltam hátha a 25. pszichológus majd más lesz. De nem. És igenis, hogy segített nekem az, hogy megértettem magammal, miért is csinálom ezt. A pszichológus még csak erre sem volt képes. Én nem tudom, miért bántja az én véleményem ennyire a te önérzetedet, sajnálom. Ennek ellenére nekem ez a tapasztalatom. 9000 Ft 60 percért hetente, csak hogy beszélgessünk, és semmire se jussunk, hát kösz nem kérek többet belőle.
2010. júl. 3. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Kényszermunka.
2010. júl. 3. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Én voltam orvosnál de nem adott semmit. Xanaxot kaptam 0.25-öset. A helyzetem azóta javult gyógyszer nélkül, de szeretnék teljesen megszabadulni tőle. Mert van hogy még rohamszerűen letámad szinte.De már egyre ritkábban.
2017. aug. 4. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!