Hogyan tudok betekintést nyerni egy zárkózott férfibe?
Mosolygós, visszahúzódó, de kedves, hűséges s gyengéd, törődő ember.
(új kapcsolatot kezdtem, de így még nem voltam, hogy nem tudok bele látni picit se)
Milyen módon "vegyem rá", hogy merjen rendesen nyitani lelkileg is.
Annyit tudok megtörték őt a szíve mélyén s bármi kisebb negatív éri az agya parancsba adja - ne nyiss, ne érezz, mert fél a csalódástól s fél attól, hogy meg fog bántani.
Ígyis megbántott, annyit mondtam, ha szeretné ezt a mosolygós kedves ölelgetős ént magának, akkor azt a blokkot az agyában nyissa ki néha - adjon esélyt az új kapcsolatban...
Főleg hogy egyik legjobb barátja ellen harcolt értem a nyaraláson. Ott ismertem meg.
Volt kb 2 hetem amikor magamba zuhantam, hogy nincs munkám (most vesznek fel majd egy gyógyszerészetre), s a negativításom óta elzárkózott, blokkolt az agya, holott feltornáztam magam testileg is s lelkileg.
Szeretném támogatni, de nem befogadó képes, perpill hagyom - hogy keresni fog-e.
Nem szó szerint kell érteni a "harcot" ...
Mindkettőnek megtetszettem s barátságosan egymás közt esélyt adtak egymásnak, hogy melyikük szimpatikusabb nekem.
Ha HPics lennék akkor a BMV-s erősen nyomulóst választottam volna.
De nekem fontosabb az, hogy az akit páromként esélyt adok kapcsolatra majd szívembe fogadok számomra ideális személyisége legyen.
Sajnos nem igen tudunk találkozni - messze lakunk és a munka is közbe szól. Így nehéz kissé a helyzetünk, eddig majdnem minden hétvégén találkoztunk kivéve 2-t.
Magamról annyit, hogy koromhoz képest meglepődnek milyen hosszú kapcsolataim voltak (2 majd 5 s utóbbi fél év), hűség s önbecsülés/tartás számomra belső kincs. Művész lélek vagyok, szolid elegánsabb ruhákban (pl magas nyaku garbók, pántos pólók, hosszú nadrág, olykor hosszabb rakott szoknya)
S vannak helyzetek amikor a kusza érzelmektől nem megy a megszokott logikám - bár szeintem ezzel nem vagyok egyedül.
"kusza érzelmektől nem megy a megszokott logikám "
"bármi kisebb negatív éri az agya parancsba adja"
Nem is kellene ilyen tudományossággal nyakon öntött (ál)logika
„A líra: logika / de nem tudomány" írja József Attila
- hagyd, hogy intuitív legyen a megismerésed. Ott még az érzés-értés egy, más szóval nem válik ketté. Sensus - a latin szó még "értés-érzés"-t jelentet. És az tiszta ragyogó, nem kusza-zavaros sohasem. Az intuitív megismerés az ihletett. "Az ihlet nagyobb, mint az ihletett" (ez egy Szalay Lajos grafika címe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!