Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Mar nem birom?

Mit tegyek? Mar nem birom?

Figyelt kérdés
Bocsanat,hogy ekezet nelkul es foleg h nem ehez a temahoz fuzodo kerdest irok.A gondom az hogy mindig lefekves utan a horror filmekbol mindig odakepzelem a dolgot,a szemely ,az esemenyt amit lattam,akarmenyire is erolkodom nem birok masra gondoloni,mar lassan 1 hete nem aludtam egy igazi zombi vagyok,kerlek segitsetek,megegyszer elnezest.Koszonom megerteseteket,
2010. jún. 23. 20:42
1 2
 11/20 anonim válasza:

Megyek megvédelek ;)

17/L

2010. jún. 23. 21:04
 12/20 anonim válasza:

ilyenkor szerintem semmi sem segít. én is ezzel a problémával küzdök október óta. akkor láttam az Orphan-t moziban és nagyon megviselt a film. elalvás előtt mindig eszembe jut és nem tudok miatta aludni..

17/L

2010. jún. 23. 21:50
 13/20 A kérdező kommentje:
egyuterzek veled,es sajnalaom:(
2010. jún. 23. 21:55
 14/20 anonim válasza:

miafaszt keres ez ebbe a témába? o.0 xDD

ne nézz hortot gecc és nem lessz tele a gatya ennyi

2010. jún. 23. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen szedem a xanaxot akkor estére nem lesznek ilyen gondolataim hogy ki van a horrorfilmben. Szerintem háziorvos és irass fel nyugtatót. Esetleg rivotrilt. Az erősebb, jobban bekábulsz tőle. Én altatótól végigalszom az éjjelt. De gondolom nem alváskor vannak félelmeid? Am pszichológus sokat segíthet. Nekem is szorongásom van. De a háziorvos csak xanaxot ír fel. Már lassan kedz kedvés lennia napi 3-4 mg-om :S

16/f

2010. jún. 23. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Melyik volt az a film? Nekem meg pont az a bajom, hogy már inkább elalszok horrorfilmeken, mint hogy féljek tőlük.. :S
2010. jún. 23. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Ettől majd jobban alszol!

http://www.youtube.com/watch?v=Hp7z0PnVCCM

Ma kivételesen nem küldöm a szolgáimat megfigyelésre.

Lucifer

2010. jún. 23. 23:16
 18/20 anonim válasza:
16 évesen már xanaxon élsz? Nem értem, ha nem bírjátok ne nézzétek... Aludj tévére, aludj anyukáddal, keress barátnőt...
2010. jún. 24. 12:25
 19/20 anonim válasza:
Keress biztonságot valamiben, vagy valakiben. A rendszeres sport is segíthet. Pszichológus is tud segíteni, ha egyedül nem megy.
2010. jún. 24. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy biztos: ne szedj xanaxot. Aki ilyet ír, vagy maga is szedi (pláne 16 évesen), az beteg és nem gyógyszerre hanem komoly terápiára van szüksége. Neked nincs.
2010. júl. 5. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!