Hogyan tartsak még ki a jelenlegi munkahelyemen?
Fáradtnak érzem magam.
Kevés a szabadság; a 21 nap eleve nem túl sok, de ennek is zöme ügyintézésra, szerelőkre, vizsgákra, sikertelen állásinterjúkra "égett el".
Nem bírom már a monotóniát.
Van nehezen elviselhető munkatársam, konkrétan szinte egy napot se bír ki, hogy ne neveljen engem, ne oktasson ki, szóljon be - amúgy nagyon bántó (másokkal is) és nem érzi át / nem zavarja.
Ha lehet olyat mondani így fiatalon, kiégtem, meguntam a munkahelyemet, egyre fáradtabb vagyok testileg, lelkileg és egyre nehezebben tolerálom a munkahelyemen levő káoszt, rendezetlenséget, logikátlanságokat, felesleges köröket.... de legfőképp a monotóniát.
Viszont legalább irodai, ücsörgős, nem emberekkel foglalkozó, hétfőtől-péntekig tart, napközben, nem váltott műszak, elviselhető fizetés és a legfontosabb, hogy stabil.
Belekezdek egy tanfolyamba. Irtózatosan drága, fárasztó, két hétköznap este lesz és otthon is sokat kell gyakorolni majd.
Most nem lenne jó munkahelyet váltani, mert a megszokott mellett tudnék tanulni + lefelé tudok csak váltani a jelenlegi végzettségeim miatt.
Hogyan bírjak ki még... álom-esetben fél, reális esetben 1, másfél évet ITT?
Mindig neki van igaza, senkire se hallgat, a főnökre sem.
A főnök is tudja, hogy milyen.
De sajnos jó munkaerő...
Amúgy ennél az embernél rosszabbul tűröm a monotóniát.
Tanfolyam nélkül nincs jobb munka.
Nem nagyon tudok pozíciót váltani.
Illetve semenyire.
Lazsálni szoktam, amennyire a munka sürgőssége és mennyisége engedi.
Hiába "jó munkaerő" valaki, ha a többiekkel nem tud normálisan beszélni, akkor rossz hatással van a kollektívára és az egyes személyekre is. Ha nagyon, akkor előbb-utóbb mindenki el fog menni onnan. Ezt magyarázzátok el a főnöknek, ha már magától nem tudja...
Vagy akár ti is beszélhettek az illető fejével - úgy értem, nem egyesével, hanem páran szépen elmondjátok neki együtt, hogy vegyen vissza az arcából roppant sürgősen. Ti vagytok többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!