A pszichiátria tényleg olyan rossz hely mint ahogyan ebben mesélik? Mit gondoltok?
Nem néztem meg a linkeltet, de tapasztalatból írom, hogy egyáltalán nem vészes. Volt "szerencsém" belgyógyászaton is (gasztroenterológia) időzni pár hetet, na az százszor rosszabb. Amiket én ott láttam... rémálom.
A pszichiátria ahhoz képest szanatórium a Kékesen...
Én is tapasztalatból írom, hogy nem olyan rossz. Bár én nyílt osztályon voltam, a zárt lehet hogy sokkal durvább.
A nyílt osztályon van figyelő kórterem, amikor kórházi ruhában vagy, és nem mehetsz ki. De már akkor is elvisznek foglálkoztatásra, ahol kézműveskedni, vagy játszani lehet. De elveszik a telefonod, stb. A nem figyelő korteremmebe lemehetsz a kórház udvarára, kimenővel még azon kívül is a városba kísérővel pl. szülő A betegség maga szörnyű. legalább is nekem. De a gyógyszer amit felírnak nekem 3-4 nap alatt hatott, ami kihozott a szörnyű állapotról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!