Ez depresszio vagy fobias betegsegem miatt van?
Szerintem ez fóbia. én voltam depresziós (aszt hiszem) na az valami pokoli volt. Légy mindig pozitív. Keres fel szakembert. Esetleg pszihológust. Az ilyen tünetek gyakran azt jelzik hogy életmódváltásra van szükséged. Egy kis sport és sok gyümölcs is segíthet. Az emberi test egy kémiai csoda ha valami megboritja a kémiai egyensúlyát borul minden és szer nélkül mész tripre.
Esetleg pároddal mehetnél minden hétvégén kiesebb tömegbe, majd egyre nagyobba hogy szokd emberek közelségét. (gyakran mozdultok ki? Ha nem csináljatok programot. Most már a tél is nem sokára itt van, tudtok menni korizni, forralt boros fesztiválokra, karácsonyi vásár stb.
Esetleg próbálj meg meditálni, jógázni. (ha úgy gondolod vegyél elő a hozzád legközelebb álló szentiratot olvasgasd és vagy mást - szóval mondjuk bkv, vonaton foglald le magad, mindig foglald le az elméd.
De mindenképpen keres fel szakembert. A depreszióból még csak ki lehet jönni de egy fóbia azért már tényleg nem játék.
Sok erőt a gyógyuláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!