Mi lehet az oka h kényszert érzek a fejrángatásra?
Figyelt kérdés
Úgy érzem ha nem tehetem meg megőrülök.Kb. évente 2-3X szokott fent állni ez a probléma úgy 2-3 hétig.
És most megint.Úgyérzem megőrülök ettől,már emberek közé sem akarok menni.
2010. jún. 23. 17:04
1/8 anonim válasza:
Nemtudok a kérdésedre válaszolni,még várunk hátha valaki ir valami okosat,de ugyanigy vagyok nagyon ciki.Főleg ha nem tetszik valami,még a hideg is rázz néha fordul elő velem is Rettenetesen zavar ha néznek,türtöztettnem kell magam nehogy rámjöjjön.Soha nem volt idegileg problémám.
2/8 anonim válasza:
Úristen akkor ebben én vagyok a harmadik ? Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de depressziótól nem lehet ? Mert nekem az van :$
4/8 anonim válasza:
Menjetek el a pszichiáterhez. Minden híreszteléssel ellentétbe, pszichiátriára nem kell beutaló. Mármint a rendelésre. Csak időpontot kell kérni. Épp ma délelőtt voltam ott, gyógyszert iratni, és beszélgettem egy nővel. Ugyanez volt a tünete, már három hónapja kezelik. Cipralexet kap rivotrillal. Elmondása szerint, nagyon jól javul a fejrázása. Menjetek el, egy petákba sem kerül. Nem kell háziorvos hozzá. Ennyit megér!
5/8 anonim válasza:
17h21 vagyok.Ha nem kell beutalo elmegyek,mert elég zavaró,majd irnak valamit.Kösz a választ.
6/8 anonim válasza:
Közben elolvastam a tic betegségről adott linket Szoval tic-tac betegségünk van megnézzük,Hány ora van jobbrol is balrol is és ezt elég gyorsan tesszük.Irány az orvos majd ő megmondja Hány óra is van pontosan ilyen esetben.Közben a vároteremben szopogathatunk tic tac cukrot is.
7/8 anonim válasza:
Menjetek el pszichiáterhez. Nem kell beutaló. Az időpontot ugy adják, hogy a váróban se legyen más beteg. Az épp bennt levő beteg másik ajtón távozik az orvostól. Ha jön valaki soronkívül, pl. gyógyszert iratni, azt a nővér hamar elrendezi. Szóval korrektül megy a dolog.
8/8 anonim válasza:
Ó, ahová én járok egymás hegyén-hátán állnak a betegek, több órás csúszások és ebből kifolyólag veszekedések minennaposak. Rémes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!