Depresszióra mi a gyógymód, ha az antidepresszáns nem segít?
A depresszió egy mentális betegség (állapot). Ebből kifolyólag egy komplex kúra megvalósítása lehet a leghatékonyabb, aminek a gerince egy terápia jellegű folyamat.
A sport, a zene, a hobbi és effélék jók, de csak akkor működnek, ha vagy csak kicsit relaxálni kell, vagy ha csak nagyon enyhe szintű mentális problémáról beszélünk. Komolyabb gondok esetén ezek csak a terápia kiegészítéseként definiálhatók.
Norcsi89 Creative Commons License 2018.12.28 0 0 53530
Sziasztok🆘️
🙏Nagyon elvagyok keseredve mert én még nem éreztem magam ilyen rosszul SOHA! 😐
Szóval 2012-ben diagnosztizáltak nálam izomgörcsöket,ami légszomjal társult. Ekkor a neurológus elküldött vizsgálatokra és kiderült tetánia. Kaptam gyógyszereket mégpedig: xanax, cipralex,magneb6,kalcium,. Pár hónap után a tünetek megszüntek. Félévente jártam kontrollra és kaptam a gyógyszereket. Ez így ment 3 évig. Szinte már volt hogy nem is vettem be semmit mert jól éreztem magam. Majd 2015 augusztusban valami megváltozott. Hogy mi? Jol figyelj .Kezdtem újból rosszabbul lenni. Az állapotom romlott fokozatosan . Minden vizsgálaton voltam. CT,MRI,vérvizsgálat, kardiológus, pajzsmirigy, ortopéd, tüdőszűrő,mellkas és hasi röntgen,fej CT,fej MRI és sorolhatnám. Kezdődött egy kisebb ingó járással, szédüléssel rossz közérzet és fáradság. Most 2018 decemberét írunk azaz 3 éve orvost járom és az eredmények jók de én mégis úgy érzem hogy a halálomon vagyok. Mivel az orvosok nemtudnak mit tenni pszichiáterhez fordultam. Októberben (2018)kórházba kerültem (3 év alatt többször is) , erős gyomorfájással! Azt vettem eszre hogy a xanaxból napi 3 szemet szedek 0.5mg pedig csak estére volt felírva. Bevettem és szinte nem éreztem hatást. Ezert ideges lettem es abbahagytam egyik naprol a masikra .A tunetek mar kinoztak akkor is ha szedtem.Persze hazaküldtek mert nemvolt miért kórházba maradnom. Na azóta fekvő beteg vagyok.🙄😐 Mik a tüneteim? Szédülés, zsibbadás a kezekben lábakban,a hátam beszakad és lüktet ,nyomja a tarkóm valami, nincs erőm,fáradt vagyok ,álmos,fájnak az izmaim,gyomrom,nincs étvágyam, fáj a fejem ,feszült vagyok ,félek hogy elesek, nemtudok vezetni vagy busszra ülni mert nembirok nagyobb távot lábon elmenni,valamikor ramjön a nehéz légzés, mellkas fájdalom, izzadás, úgy érzem összesek,zakatol a szívem, sem ülni sem állni nem birok sokáig mivel fájdalmaim vannak. Oktober ota amiota a gyomrom elkezdett fajni megfurabban erzem magam . Olyan mintha nem az en testembe lennék,mintha valaki idegen lennék,napi szinten siratok,kilatastalannak latom a helyzetet,nincs kedvem,nemtudok örülni es megöl a fájdalom es a bánat hogy nemtudok elni.Kicsit elegem lett a 6 ev kinból.Most pszichiáterhez jarok aki 2 fajta gyógyszert irt ki Spitomin és Buspiron. Ne tudjatok meg es senki sem hogy milyen kínokat élek át minden egyes nap ! Egy perc sincs fajdalom nelkul es rosszullet nelkul. Nemtudok munkaba menni,barátaimmal beszelni ,félek hogy kárt teszek magába mert elegem lett nagyon. Minden idegen 😥 Van vőlegényem aki szeret és mindenbe támogat de nemtudom meddig -bírom. Kérlek segítsetek 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!